keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

Uutisvirta

Netissä on erilaisten blogien seuraamisen helpottamiseksi tehty monia erilaisia sivustoja. Yksi on Uutisvirta-blogi http://uutisvirta.blogspot.com , johon on koottu monikulttuurisuuteen liittyviä blogeja.

Osa sivustoista on kyllä rasistisia ja ne pitäisi poistaa, sillä rasismi ei ole reilua. Reilua on se, että ne on koottu tuolla tavalla yhteen, jotta vähemmistövaltuutettu http://www.mol.fi/mol/fi/06_tyoministerio/02_organisaatio/02_vahemmistovaltuutettu/index.jsp löytää rasistiset sivut kätevästi ja voi tehdä niistä rikosilmoituksen. Rikosilmoitukset on reiluja aina silloin, kun ne kohdistuvat rasisteihin. Suomessa on hyvät vankilat ja kaikki rasistit pitää saada sinne. Monet rasistit ovat työssä, mutta kuitenkin ne ovat rasisteja ja kuuluvat vankilaan. Niiden työpaikkoihin voidaan sitten ottaa afrikkalaisia, jotka taitavat monenlaiset työt. Me suomalaisethan olemme irtaantuneet monista töistä ja maanläheisistä asioista. Afrikkalaiset ovat siinä meitä vuosituhansia edellä. Luonnonsuojelustahan ne tietävät paljon meitä enemmän kun elävät lähempänä luontoa kuin me keskuslämmitystaloissa lojuvat suomalaiset.

Mitä enemmän ajattelen tummia maahanmuuttajia, niin sitä enemmän olen vakuuttunut heidän erinomaisuudestaan. Tähän liittyy myös tänään julkaistu tutkimus työelämässä olevista kansalaisista http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=110507
lainaan alle osan tutkimuksesta ja kommentoin niitä:

"Työeläkevakuuttajat TELA:n tuoreen selvityksen mukaan kansalaiset kokevat työelämän vaatimustason ja kiivastahtisuuden selvästi"

Suomalaiset stressaantuvat siis työstä. Tähän on selkeä ratkaisu: Otetaan lisää afrikkalaisia työntekijöitä, sillä he eivät samalla tavalla koe stressiä kuin me suomalaiset. He osaavat ottaa työnsä rennosti. Meidänkin pitäisi se oppia. Tässä on taas yksi esimerkki maahanmuuton eduista ja afrikkalaisen työntekijän paremmuudesta. Työnantajat voisivat palkata afrikkalaisia työntekijöitä etenkin opettamaan suomalaisille oikeaa suhtautumista työhönsä. Meillä on paljon opittavaa afrikkalaisten etevämmyydestä monilta aloilta. Se olisi reilua tunnustaa, sillä onhan se molemminpuolinen etu että saamme uupuneiden suomalaisten työntekijöiden tilalle afrikkalaisia. Niitähän tarvitaan myös vankilaan pantujen rasistien tilalle. Näin kun ajatellaan loogisesti, niin saadaan Suomen asiat reilaan.

"Sekä työssä että työelämän ulkopuolella olevat vastaajat pitivät työelämän korkealle viritettyjä vaatimuksia ja kiivastahtisuutta selvästi suurimpana ongelmana (52 %) työssä jaksamisessa."

Afrikkalaisilla ei tuollaisia ongelmia ole, sillä eiväthän he muuten henkensä kaupalla yrittäisi tulla eurooppalaisten ja suomalaisten avuksi työvoimapulassamme.


Iltalehden uutinen vuodelta 2006 http://www.iltalehti.fi/terveys/200608154969874_tr.shtml kertoo samasta asiasta:

"Räisänen ja Lestinen pohtivat, että perinteisessä kasvatuksessa positiivisiksi käyttäytymisominaisuuksiksi tai peräti hyveiksi mielletyt toimintamallit, kuten uhrautuvaisuus ja korostunut pyrkimys hyvään suoritukseen, kääntyvät työelämässä työntekijää vastaan."

Juuri noin. Joten afrikkalaiset ovat moninkertaisesti suomalaisia parempia työntekijöitä, sillä he ymmärtävät ettei työelämässä pidä olla uhrautuvainen eikä pyrkiä hyvään suoritukseen. Joten olisi reilua ja kaikille eduksi ottaa enemmän afrikkalaisia työntekijöitä. Se olisi reilua. Ja hyödyksi kun saamme paljon uusia veronmaksajia.

Ei kommentteja: