tiistai 22. toukokuuta 2007

Työvoimapulan ratkaisu

Kaikkihan tietävät että Suomessa on pian pula pätevistä työntekijöistä, joten asia täytyy tietysti ratkaista. Paras lyhyen tähtäyksen ratkaisu on se, että otetaan tänne paljon afrikkalaisia tekemään työt eläkkeelle jääneiden puolesta. Tämähän on itsestäänselvyys, eikö olekin!

Pitemmällä tähtäimellä asia voidaan ratkaista lisäämällä suomalaisten syntyvyyttä. Tietysti tuo ratkaisun alkuosa auttaa siihen, sillä afrikkalaiset suomessa synnyttävät moninkertaisesti suomalaisia enemmän, mutta kokonaisratkaisu on myös helppo hoitaa kunhan pidämme mielemme avoimina reilulle ehdotukselleni. Se on molempien etu; afrikkalaisten ja suomalaisten. Eikö olekin!

Afrikassa on paljon työntekijöitä, joten tämä kertoo selkeästi siitä, että Afrikan johtajat hallitsevat työvoiman määrän Suomen johtajia paremmin. Ehdotukseni onkin, että korvaamme osan Suomen eduskunnasta ja johtohenkilöistä afrikkalaisilla huippuosaajilla, jotka ovat osoittaneet kuinka maahan saadaan työntekijöitä riittävästi.

Olisi reilua myöntää että afrikkalaiset hallitsevat työvoimapoliittisen politiikan meitä paremmin. Eikö olisikin!

Tilastot kertovat selkeää kieltään afrikkalaisten paremmuudesta meitä kohtaan. Kun saamme afrikkalaisia huippuosaajia työntekijöiksemme ja opettajiksimme, niin vastaisuudessa monikulttuurinen Suomi menestyy paremmin yhä kiihtyvässä kilpailussa maailmantaloudessa. Eikö niin! Kaikki ovat varmaan tästä samaa mieltä.

Suomi menestyisi paremmin jolloin voisimme maksaa Afrikalle enemmän kehitysapunakin. Se olisi reilua. Olemmehan nytkin saaneet huomattavan osan pätevistä työntekijöistämme Afrikasta ja jatkossa tilanne vain parantuisi molemmin puolin. Se olisi reilua. Eikö olisikin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ KIRJOITUS. Kertakaikkiaan laittaa ilon päälle lukea fiksuja kirjoituksia.

Anonyymi kirjoitti...

Mitens reilu-rane? Pohdin onko tämä palsta vitsi vai oletko tosissasi noissa ajatuksissasi.


Mitäs mieltä olet tästä linkistä?
Kenialainen ekonomisti G8 kokouksessa:" For God's Sake, Please Stop the Aid!"
http://lyhytlinkki.net/?br4d84k3

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se lespoilu siihen loppuu, kun perustettais portelleja, missä miehet vois käyrä rakastelemassa lespoja. Se olis helppoo, eiks oliski?!?